sábado, 17 de marzo de 2007

NO A LA CONTAMINACIÓN ALMASSORA-GRAO-CASTELLÓN


Buenas Fiestas a todos y todas, pero les regalo este PÁSALO, a su consideración. NO DEJEMOS QUE LA CONTAMINACIÓN INVADA NUESTROS PULMONES, SUS HIJOS LO AGRADECERAN


Fiel a mi principio de PÁSALO.


Gracias.










-----Mensaje original-----


De: Plfma. No a la Contaminació Castellò CONTAMINACIO NO [mailto:contaminaciono@hotmail.com]


Enviado el: viernes, 16 de marzo de 2007 14:43


Para: contaminaciono@hotmail.com


Asunto: RECURS D'ALÇADA CONTRA TERMICA DE IBERDROLA (urgent)




Estimats companys i compayes, adjunte enllaços per descarregar model de recurs d'alçada contra la central tèrmica de Iberdrola al Grau de Castellò (Polígon Serrallo).




És molt important presentar quantes més millor, per això vos animem a omplir i distribuir el recurs. El procediment és fàcil. Una vegada descarregat, ompli els buits amb les teves dades, fes una còpia i presenta original i còpia a sudelegació o a qualsevol PROP, com a molt tard el dimecres 21 de març. Si no pots presentar-lo tú, comunicat amb nosaltres i vorem de recollir-lo, o inclús fins el diumenge pots portar-lo a la fira alternativa de Castellò (taula Compromís per la Terra).




Seria interessant que les organitzacions, partits polítics, sindicats, ONG's, etc, a banda d'aquells que es puguen signar a titol personal, presentaren també un altre com a organització. A banda seria important comunicar-ho als mitjans i a nosaltres per a saber el nombre que s'han presentat. Els enllaços són:




http://laplana.indymedia.org/newswire/display/6895/index.php




http://groups.msn.com/contaminacionoalmassora/mensajes.msnw


(En aquest últim enllça tindràs que fer-te usuari)




Moltes gràcies i esperem la vostra participació.




Atentament:




Vicent